P5260417.jpg

Kauneushuone Valotar on uuden ajan kauneus & ekohoitola, ekokampaamo, sekä luonnonkosmetiikkashop. Olemme erikoistuneet korkealaatuiseen luonnonkosmetiikkaan ja tarjoammekin laajan hoitomenuun holistisella ajatuksella. Palveluistamme löydät kasvohoidot, jalkahoidot, vartalohoidot, käsihoidot, sokeroinnit, rentouttavat hieronnat, ripsien pidennykset, YUMI-lashes kestotaivutuksen, YUMI-brows kulmakarvojen laminoinnin, meikkaukset, ripsien ja kulmien värjäykset, sekä hiusten kasvivärjäykset, savikirkastuksen,  hiushoidot & leikkuut.


Samassa tilassa toimii myös myymälä, josta löydät laajan valikoiman korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa, kaikkiin sinun tarpeisiin. Meillä myös verkkokauppa josta voit joko tilata tuotteet postilla tai myymälästä noudettaviksi.

Meiltä saat myös lahjakortit haluamallasi summalla tai palvelulla. 

Lahajortit myös tilattavissa shopistamme.


Kun saavut meille, haluamme aina huomioida sinun tarpeesi & toiveet niin että hetkesi meillä olisi mahdollisimman rentouttava ja kokonaisvaltainen.

Meille sinä olet aina tärkein ja palvelemmekin sinua aina ilolla, valolla & rakkaudella, sekä tietenkin ammattitaidolla mikä on meille erittäin tärkeä ja sydämen asia.

Ota hetki itsellesi, koska sinä olet tärkein ja ansainnut pienin miniloman koska tahansa.

Lämpimästi tervetuloa kokemaan hoitojemme taika Valottareen

Rakkaudella Valottaret

Anniina & Jasmin

 
P5260237.jpg


ANNIINA

”Olen Valottaren perustaja & sielu. Pidän huolta Valottaresta, kuin omasta lapsesta, koska se on minulle yksi unelmistani ja todella rakas. Olen 35.v ja perheeseeni kuuluu aviomies Matti. Ennen työpäivää lataudun useasti lenkkeillen luonnossa tai herättelen kehoa yoogalla, pieni lataava hetki saa kehon & mielen täyteen virtaa ja sen jälkeen olen valmis palvelemaan asiakkaita koko päivän. Sydämen asia on tuottaa asiakkaille kokonaisvaltainen hoito/kampaamo elämys, vahvuuksiani ovat syvärentouttavat kasvohoidot hieronnalla, sokeroinnit, kestotaivutukser, ripsien pidennykset, sekä erityisesti kasvivärjäys. Rakastan kasvivärien voimaa, miten asiakkaan hiukset saavat aina käsittelyssä uuden hehkun. Luonnonkosmetiikka on todella lähellä sydäntä ja jokapäiväistä elämää, siksi haluankin lisätä sinun tietoisuutta ja auttaa löytämään sopivat tuotteet juuri sinulle. Koen että luonnonmukaiset tuotteet lisäävät naisellista hehkua ja se kuuluu jokaiselle joka päivä.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan."


Rakkaudella Anniina <3


JASMIN

 ”Olen ollut Valottaressa nyt piakkoin kolmisen vuotta. Olen 27 vuotias ja perheeseeni kuuluu aviomieheni Martti, sekä neljä & seitsemän vuotiaat tytöt ja koira. Päiväni aloitan lenkkeillen luonnossa koirani kanssa, se saa minut virkistymään ja heräämään uuteen päivään täynnä virtaa. Rakastan tehdä töitä käsilläni ja tykkään myös tarkkuutta vaativista töistä, intohimoni on myös tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisen elämyksen hoidossa käydessään. Vahvuuksiani ovat rentouttavat & puhdistavat vartalohoidot, kasvohoidot, ripsien pidennykset, sekä meikkaukset.

Raskaus, lasteni syntymä ja vauvan herkkä iho on saanut minut tarkoin ajattelemaan kuinka tärkeää on ajatella mitä haluan laittaa omalle ja lasteni iholle. Siitä asti luonnonkosmetiikka on ollut lähellä sydäntäni ja se onkin jäänyt pysyvästi jokapäiväiseen elämään. Siksi myös haluan jakaa kaiken tietouden mitä minulla on luonnonkosmetiikkaan liittyen ja auttaa valitsemaan oikeanlaiset tuotteet juuri sinulle ja perheellesi. Luonnonkosmetiikka kuuluu kaikille, myös perheen pienimmille.

Tervetuloa nauttimaan rentouttavista hetkistä arjen keskellä."


Rakkaudella Jasmin <3

P5260245.jpg
 
  • Facebook
  • Instagram

​ +358 447700773

Pohjoispuisto 3, Pori

©2020 by Kauneushuone Valotar.