top of page

ANNIINA

 

”Olen Valottaren perustaja & sielu. Valotar on minulle kuin oma lapsi, koska se on minulle yksi unelmistani ja todella rakas. Unelma on saanut jatkoa ja Valotar Shopit ovat myös osa meidän kokonaisuutta. Olen 38.v ja yrittäjäuraa tuli täyteen 12vuotta. Ennen työpäivää lataudun useasti lenkkeillen luonnossa, crosfitissä tai vain kevyesti joogaillen. Pieni lataava hetki saa kehon & mielen täyteen virtaa ja sen jälkeen olen valmis palvelemaan asiakkaita koko päivän. Sydämen asia on tuottaa asiakkaille kokonaisvaltainen hoito/kampaamo elämys, vahvuuksiani ovat syvärentouttavat kasvohoidot hieronnalla, sokeroinnit, kestotaivutukset, ripsien pidennykset, sekä erityisesti kasvivärjäys. Luonnonkosmetiikka on todella lähellä sydäntä ja jokapäiväistä elämää, siksi haluankin lisätä sinun tietoisuutta ja auttaa löytämään sopivat tuotteet juuri sinulle. Rakastan asiakaspalvelu sydämestäni ja on ihana palvella myös uusilla shopeillamme asiakkaita.

Olen täten avannut uniikin & ensimmäisen Valotar Shopin marraskuussa 2020! Koen että luonnonmukaiset tuotteet lisäävät naisellista hehkua ja se kuuluu jokaiselle joka päivä. Tällä hetkellä keskityn pääsääntöisesti Valotar pisteiden johtamiseen sekä teen päivittäistä myymälätyötä shopeilla. Hoitolassa sinusta huolehtivat ihanat & ammatitaitoiset Valottaret Jasmin & Ella"

Rakkaudella Anniina

DSC_0438-Edit_edited.jpg
445308B3-1045-475F-9C29-470D64EB08B9.jpeg

ELLA

"Olen Ella ja aloittanut uutena kosmetologina hoitolassa viime keväänä kun suoritin työssäoppimiseni täällä sekä valmistuin kosmetologiksi 2023, joten uudet tiedot koulunpenkiltä pitäisi löytyä! Kosmetologin ala tuntuu täysin omalta jutulta ja uskon sen näkyvän myös ulospäin.

Minun lempihoitojani ovat kasvohoidot, ripsienpidennykset sekä ripsien kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit. Pidän tarkkuutta vaativista töistä. Kasvohoidoissa pidän rauhallisuudesta ja hieronnasta. Palveluihini kuuluvat kasvohoidot, jalkahoidot, sokeroinnit, YUMI ripset ja kulmat, ripsienpidennykset sekä meikkaukset. Olen rento ja positiivinen, joten varaa rohkeesti aika minulle ja tule kokemaan Valottaren taika"
 

Rakkaudella Ella

JASMIN

”Olen 31 vuotias ja perheeseeni kuuluu aviomieheni Martti, sekä neljä & seitsemän vuotiaat tytöt ja koira. Päiväni aloitan lenkkeillen luonnossa koirani kanssa, se saa minut virkistymään ja heräämään uuteen päivään täynnä virtaa. Rakastan tehdä töitä käsilläni ja tykkään myös tarkkuutta vaativista töistä, intohimoni on myös tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisen elämyksen hoidossa käydessään. Vahvuuksiani ovat rentouttavat & puhdistavat vartalohoidot, kasvohoidot, ripsien pidennykset, sekä meikkaukset. Raskaus, lasteni syntymä ja vauvan herkkä iho on saanut minut tarkoin ajattelemaan kuinka tärkeää on ajatella mitä haluan laittaa omalle ja lasteni iholle. Siitä asti luonnonkosmetiikka on ollut lähellä sydäntäni ja se onkin jäänyt pysyvästi jokapäiväiseen elämään. Siksi myös haluan jakaa kaiken tietouden mitä minulla on luonnonkosmetiikkaan liittyen ja auttaa valitsemaan oikeanlaiset tuotteet juuri sinulle ja perheellesi. Luonnonkosmetiikka kuuluu kaikille, myös perheen pienimmille. Valottaressa minut on nähty jo lähes 7vuotta eli lämpimästi tervetuloa nauttimaan rentouttavista hetkistä arjen keskellä."

 

Rakkaudella Jasmin

Valotar13_edited.jpg
bottom of page