top of page
DSC_0438-Edit.jpg


ANNIINA

”Olen Valottaren perustaja & sielu. Valotar on minulle kuin oma lapsi, koska se on minulle yksi unelmistani ja todella rakas. Unelma on saanut jatkoa ja Valotar Shopit ovat myös osa meidän kokonaisuutta. Olen 36.v ja perheeseeni kuuluu aviomies Matti. Ennen työpäivää lataudun useasti lenkkeillen luonnossa, crosfitissä tai vain kevyesti joogaillen. Pieni lataava hetki saa kehon & mielen täyteen virtaa ja sen jälkeen olen valmis palvelemaan asiakkaita koko päivän. Sydämen asia on tuottaa asiakkaille kokonaisvaltainen hoito/kampaamo elämys, vahvuuksiani ovat syvärentouttavat kasvohoidot hieronnalla, sokeroinnit, kestotaivutukset, ripsien pidennykset, sekä erityisesti kasvivärjäys. Luonnonkosmetiikka on todella lähellä sydäntä ja jokapäiväistä elämää, siksi haluankin lisätä sinun tietoisuutta ja auttaa löytämään sopivat tuotteet juuri sinulle. Rakastan asiakaspalvelu sydämestäni ja on ihana palvella myös uusilla shopeillamme asiakkaita. Olen täten avannut uniikin & ylellisen Valotar Shop Puuvillan marraskuussa 2020 & uusi myymälä Myllyyn avautuu toukokuussa 2021. Koen että luonnonmukaiset tuotteet lisäävät naisellista hehkua ja se kuuluu jokaiselle joka päivä. Tällä hetkellä keskityn pääsääntöisesti Valotar Shoppien kasvuun ja ihanat Jasmin, Aino-Maija ja Suvi huolehtivat sinusta hoitolassamme.

Rakkaudella Anniina


JASMIN

 ”Olen ollut Valottaressa nyt piakkoin kolmisen vuotta. Olen 27 vuotias ja perheeseeni kuuluu aviomieheni Martti, sekä neljä & seitsemän vuotiaat tytöt ja koira. Päiväni aloitan lenkkeillen luonnossa koirani kanssa, se saa minut virkistymään ja heräämään uuteen päivään täynnä virtaa. Rakastan tehdä töitä käsilläni ja tykkään myös tarkkuutta vaativista töistä, intohimoni on myös tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisen elämyksen hoidossa käydessään. Vahvuuksiani ovat rentouttavat & puhdistavat vartalohoidot, kasvohoidot, ripsien pidennykset, sekä meikkaukset.

Raskaus, lasteni syntymä ja vauvan herkkä iho on saanut minut tarkoin ajattelemaan kuinka tärkeää on ajatella mitä haluan laittaa omalle ja lasteni iholle. Siitä asti luonnonkosmetiikka on ollut lähellä sydäntäni ja se onkin jäänyt pysyvästi jokapäiväiseen elämään. Siksi myös haluan jakaa kaiken tietouden mitä minulla on luonnonkosmetiikkaan liittyen ja auttaa valitsemaan oikeanlaiset tuotteet juuri sinulle ja perheellesi. Luonnonkosmetiikka kuuluu kaikille, myös perheen pienimmille.

Tervetuloa nauttimaan rentouttavista hetkistä arjen keskellä."


Rakkaudella Jasmin

Valotar13.jpg
bottom of page