top of page

KASVOHOIDOT

 

Valottaren kasvohoidot on rakastettuja rentoutushetkiä juuri sinulle. Kasvohoidot puhdistavat ja kirkastavat ihoasi, sekä rentouttavat sinua kokonaisvaltaisesti. Kasvohoidot sisältävät aina kulmien siistimisen, alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, loppuvoiteet, sekä syvärentouttavan hieronnan. Emme suosi voimakkaita ihopuhdistuksia vaan edistämme hoidolla ja tuotteilla luonnollista ihon toimintaa ja puhdistumista, joten et lähde hoidoista kasvot punoittavana. Mekaanisen puhdistuksen teemme jos sitä toivot ja ihosi on siihen sopiva.

Valikoimastamme löytyy myös taivaallinen prinsessa hoito joka sopii myös täydellisesti lahjaksi. Tämä kokonaisvaltainen kahden tunnin prinsessahoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä & yrttiteellä, jonka jälkeen tehdään sinun tarpeiden mukainen kasvohoito pitkällä hieronnalla, johon sisältyy essen tehoambulli. Hoidon aikana myös kädet ja jalat saavat, kuorinnan, naamion & hieronnan. 

Valottaren kosketus on myös ihana puolentoista tunnin hoitokokonaisuus joka räätälöidään sinun tarpeiden mukaan. Täydellistä arjen luksusta ja ihana myös lahjaksi.

Käytämme hoidoissamme luomusertifioitua Esse kauneushoitolasarjaa, joka pohjautuu anti-age-vaikutteisiin kasviantioksidantteihin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – probioottiseen ihonhoitoon. Probioottisella ihonhoidolla pyritään vaikuttamaan ihon mikrobiomiin luomalla ihossa eläville hyville mikrobeille suotuisat kasvuolosuhteet. Tämä on luultua tärkeämpää kauniin, terveen ja hyvinvoivan ihon saavuttamiseksi. 

Esse-tuotteet pohjautuvat ihoa suojaaviin ja sen toimintoja tasapainottaviin kasviöljyihin ja –uutteisiin, joilla imitoidaan ihon luontaista rasvahappovaippa ja sidotaan kosteutta ihoon.  Tuotteet sisältävät myös prebiootteja, joilla ravitaan  valikoituja, iholle hyödyllisiä mikrobeja sekä probioottisia uutteita, jotka mm. auttavat hidastamaan ihon ikääntymisprosesseja.  

Valikoituihin Esse-tuotteisiin lisätään myös eläviä probiootteja, jotka kolonisoituvat ihoon tasapainottaen sen toimintoja ja vahvistaen sen suojamekanismeja.

Oikein ravittuna ja suojattuna ihon mikrobiomi on vastustuskykyinen ja iho toimii optimaalisesti. 

Mikrobitasapainon häiriöitä sen sijaan ovat mm. erilaiset ihosairaudet, kuten atopia, rosacea, POD ja akne, liiallinen rasvoittuminen ja ennenaikainen ikääntyminen. Ihon mikrobitasapainon löytämisessä auttavat Esse-sarjan vegaanisten ihonhoitotuotteiden prebiootit, jotka ravitsevat ihon hyvinvoinnin kannalta oikeita mikrobikantoja, sekä probiootit, jotka palauttavat ihon tasapainon. 

Tasapainoinen iho on terve, hyvinvoiva ja kaunis.  

Esse-tuotteet ovat Ecocertin luomusertifioimia ja Vegan Societyn hyväksymiä. Eläinkokeettomuus tuotannon kaikissa vaiheissa on Essen perusarvoja ja siksi se on PETA:n ja Beauty Without Cruelty:n jäsen. Lisätietoa https://www.esseskincare.com/fi/

RENTOUTTAVAT HIERONNAT


Kaikki hierontamme rentouttavat & tasapainoittavat sinua kokonaisvaltaisesti. Sopivat erityisesti lahjahoidoksi! Muista sinä olet tärkein ja ansaitset ihanaa hemmottelua päiviisi!Intialainen päähieronta sopii kaikille,sekä erityisesti stressaantuneille ja kiireisille ihmisille, joille pysähtyminen on vaikeaa. Intialainen päänhieronta on vanha Intiasta kotoisin oleva itsehoidon muoto. Siinä tehdään sarja erilaisia hierontaliikkeitä, joilla käsitellään yläselän, käsivarsien, hartioiden, niska- ja päänalueen aku-pisteitä sekä lihaksia. Hoito suoritetaan istualtaan, hierottavalla on vaatteet päällä. Hoito on erittäin rentouttava ja sillä on stressiä poistava vaikutus. Hoito lisää verenkiertoa käsivarsien, hartioiden, niskan ja pään seudulla sekä poistaa kuona-aineita. Lisääntynyt hiuspohjan verenkierto vaikuttaa myös hiusten hyvinvointiin. Päähieronta on oleellinen osa intialaisten naisten hiustenhoitoa - ja tunnetusti heillä on paksut ja kiiltävät hiukset. Sopii myös erinomaisesti miehille. Hyödyt, lisää verenkiertoa, poistaa kuona-aineita, rentouttaa lihasjännityksiä, lisää nivelien liikkuvuutta, auttaa päänsärkyyn, helpottaa silmien rasitusta, edistää ihon ja hiuksien terveyttä, vähentää stressiä, vapauttaa energiaa, parantaa keskittymiskykyä, kohentaa itsetuntoa. Intialaista päänhierontaa ei suositella tehtävän lääkekuurien aikana eikä raskaana oleville.

JALKAHOIDOT

Meiltä löydät valikoimasta perinteisen jalkahoidon mihin voit vielä lisänä valita lisäpalveluita halutessasi.

UUTUUTENA! "YUMI™ Feet -kovettumahoito joka poistaa kovettumia jaloista vain 15 minuutissa. Välittömiä tuloksia tuottava kumouksellinen tuote on kehitetty ja valmistettu 100-prosenttisesti Ranskassa, ja se täyttää tiukat laatuvaatimukset. Kerran hoitoa kokeiltuasi ihastut varmasti ja palaat YUMI™ Feet-hoitoon aina uudelleen."

Sekä YUMI™ Nails on kynsiä hoitavan keratiinihoidon sisältävä geelilakkaus varpaankynsille.

Saat YUMI™ Feet & Nails palvelut myös lisäpalveluna jalkahoitoon.

YUMI™ aineet ovat korkealaatuista ranskalaista synteettistä kosmetiikkaa.

Hoidamme aina terveitä jalkoja.

SOKEROINNIT


Sokerointi on hellävarainen ja suosittu karvanpoistomenetelmä, jossa lämmintä sokerimassaa levitetään sormin iholle. Kun sokerimassa poistetaan, ihokarvat jäävät sokeriin kiinni ja poistuvat kokonaan myös syvältä ihosta. Sokeroinnissa samaa sokerimassapalloa levitetään ja poistetaan iholta yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes kaikki halutun alueen karvat ovat tarttuneet sokeriin.


Sokerointi on hygieeninen tapa poistaa karvat, sillä jokaiselle asiakkaalle otetaan aina uusi puhdas sokeri, eikä käytettyä sokeria koskaan käytetä uudelleen. Ennen sokerointia iho puhdistetaan ja sokeroinnin aikana iholla käytetään puuteria, joka vähentää ihoärsytystä ja helpottaa sokerointia. Sokeroinnilla voidaan poistaa häiritsevät ihokarvat kaikkialta.

Miellyttävän pehmeällä sokerimassalla tehty sokerointi sopii myös herkälle iholle ja raskaana oleville. Teemme myös ammattitaidolla intiimialueen (brasilialainen) sokeroinnit naisille.

RIPSET & KULMAT


YUMI™ LASHES RIPSIENKESTOTAIVUTUS 


YUMI™ Lashes ripsienkestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa.

Se on täysin uudenlainen ripsienkestotaivutus, joka saa omat ripsesi näyttämään, pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa ja irto-osia. Käsittelyn hintaan kuuluu aina ripsien värjäys. 

YUMI™ BROWS KULMIENLAMINOINTI


YUMI™ Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinin avulla. YUMI-Brows menetelmässä  kulmat muotoillaan haluttuun muotoon, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa. 

Hoitoon sisältää kulmien käsittelyn YUMI Browns -aineilla, kestovärjäyksen sekä kulmien muotoilun, sokerilla, vahalla tai pinseteillä. Käsittelyn jälkeen sinulla on kauniit ja näyttävät kulmat.


Lisätietoa www.yumilashes.fi

(Tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa)


RIPSIEN PIDENNYKSET

Teemme ammattitaidolla klassisia, hybridi & volyymiripsien pidennyksiä. Otamme aina huomioon asiakkaan, toiveet, tarpeet, ripsien vahvuuden, pituuden ja lähtötilanteen. Lopputulos on aina siisti ja mahdollisimman luonnollinen. Meillä tyytyväisiä asiakkaita vuosien takaa. 

(Tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa)

RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄYKSET

Käytämme laadukkaita YUMI™ ripsi ja kulmavärejä, sekä muotoilemme toiveiden mukaan kulmat joko pinseteillä, sokerilla tai vahalla.

(Tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa)

MEIKKAUKSET


Arki ja juhlameikit teemme sinun toiveidesi mukaan korkealaatuisilla luonnonkosmetiikka meikeillä. Käytössämme ovat ranskalainen sertifioitu meikkisarja Boho, sekä suomalainen meikkipohjiin erikoistunut KORENTO. Meiltä myös häämeikit. Kysy lisää!

EKOKAMPAAMO PALVELUT

Käytämme hiustenhoidossa korkealaatuista hiustenhoitosarjaa Less is Morea, josta löytyy niin shampoot, hoitoaineet ja hiuksiin tarvittavat hiustenmuotoilutuotteet. Less is Moren tuotteet ovat 100% luonnonkosmetiikkaa.

KASVIVÄRJÄYS

Kasvivärjäys on luonnollinen vaihtoehto synteettiselle värjäykselle, sekä hiusta ja päänahkaa hoitava käsittely. Kasvivärin jälkeen hiuksesi tuntuvat vahvoilta ja kiiltäviltä. Monesti kun vaihdat kasviväriin hiuksesi saa ”uuden elämän” ja sinulle alkaa kasvaa uutta vahvempaa hiusta. Värien pohjana käytetään hennaa, cassiaa tai indigoa, jotka ovat kasvatettujen pensaiden jauhettuja lehtiä. Muita kasveja tai yrttejä käytetään tehostamaan haluttuja värejä. Kasvivärillä ei voida varsinaisesti vaalentaa, mutta oman värin kirkastus vaaleampaan suuntaan on mahdollista. Jos väriä halutaan useita asteita tummemmaksi, voidaan tehdä kaksi värjäystä peräkkäin. Myös yli 60 % harmaiden hiusten tummentaminen monta astetta vaatii kaksi värjäystä. Kuitenkin myös 100 % harmaisiin hiuksiin on mahdollista saada sävyä yhdellä värjäyskerralla ja harmaiden hiusten kasvivärjäyksessä on ihanaa se että hiuksistasi tulee luonnostaan uniikit raidat ja värisi on elävä & elinvoimainen. Erinomainen vaihtoehto jos esim haluat parantaa hiustesi kuntoa, sekä keventää kehosi kemikaalikuormitusta tai olet herkistynyt synteettisille väreille. Kysy rohkeasti lisää meiltä!

SAVIKIRKASTUS

Savikirkastus (toiselta nimeltä savivaalennus) vaalentaa hiusta 1-3 astetta, riippuen hiusten kunnosta ja laadusta. Mikäli haluat luonnollista kirkkautta ja vaaleutta, etkä hae suuria kontrasteja ja synteettisiä vaalennuksia, suosittelen savikirkastusta. Se on myös ekologinen ja luontoystävällinen valinta. Käytämme savikirkastukseen suomalaisia “MAA Earth Made”- tuotteita, jotka on kehittänyt yrittäjä Linda Rautiainen Kajaanista. Käsittelyn hinta määräytyy aina käytettävän ajan ja hiusten pituuden mukaan.

SAVI & MERILEVÄPUHDISTUKSET

Savi on tuhansia vuosia ollut tunnettu puhdistavilta ja antiseptisilta ominaisuuksiltaan. Savi on myös erittäin mineraali- ja kivennäisainerikas, joten sillä on hiusten kasvua stimuloiva vaikutus. Savi sopii erityisesti rasvoittuville hiuksille ja tukkoiselle, ärtyneelle ja hilseilevälle päänahalle. Savi on antiseptinen, se rauhoittaa ja lääkitsee ärtynyttä ja mahdollisesti haavaista hiuspohjaa, sekä sopii myös erinomaisesti psoriaatikolle. Savi poistaa tehokkaasti hiuksista ja hiuspohjasta muotoilutuotejäämiä sekä muita epäpuhtauksia. Savihoitoa suositellaan ennen kasvivärjäystä, erityisesti siirtyessäsi perinteisistä ja synteettisistä värjäysmenetelmistä kasviväreihin. Savihoito kuorii kevyesti päänahkaa ja puhdistaa tehokkaasti hiuksen kraaterin. 

Savihoidon jälkeen hiukset pysyvät puhtaina ja kiiltävinä huomattavasti paremmin. Savihoidon saa myös meiltä intialaisella päänhieronnalla, joka tehostaa koko hoidon vaikutusta. Kokeile niin ihastut!

Merilevä on tehokas puhdistaja, joka poistaa kemikaaleja ja metalleja hiuksista, sekä lisää samalla kosteutta ja kiiltoa. Merilevä sisältää yli 20 aminohappoa, jotka auttavat rakentamaan hiusten proteiineja. Karrageeni sisältää energiaa, hiilihydraatteja, sokereita, kuitua, rasvaa, proteiinia, vitamiineja B2, B3, B5, B6, B9, C, E, K sekä hivenaineita; kalsiumia, rautaa, magnesiumia, mangaania, fosforia, natriumia ja sinkkiä. 

Suositellaan ennen kasvivärjäykseen siirtymistä. Soveltuu erinomaisesti vaalennetuille tai vaaleille hiuksille, jotka kaipaavat puhdistavaa ja kirkastavaa käsittelyä. Kirkastaa myös ihanasti omaa luonnollista hiusta. Käsittely olisi hyvä tehdä pari vähintään pari kertaa vuodessa tai tarvittaessa kerran kuukaudessa. Merileväpuhdistus on kokonaisvaltaisesti puhdistava ja hoidon jälkeen suositellaankin juomaan paljon vettä. Hoitoon voi myös yhdistää intialaisen päänhieronnan. 

 

LEIKKAUKSET

Valikoimassa kampaamo & mallinmuutosleikkaukset. Meillä myös väri & leikkuupaketit ajanvarauksessa.

 

KAMPAUKSET

Meiltä juhla, hää ja pikampaukset tarpeidesi mukaan. Kampauksissa käytämme pääosin luonnonkosmetiikkasarja Less is Morea. (tarvittaessa voimme käyttää synteettisiä tuotteita). Meiltä myös hääpaketti morsiammelle johon sisältyy meikki ja kampaus. 

(sis.koemeikin ja kampauksen). Kysy lisää!

bottom of page